NIEUWS

Berichten van Finance & Control Online

Nieuw! Ons SMART-abonnement

Om in te spelen op de nieuwe trend van online boekhouden bieden wij vanaf nu ook SMART-abonnementen aan. Met een SMART-abonnement heb jij als klant de vrije keuze met betrekking tot het online boekhoudsysteem. Let wel goed op de voorwaarden. Uiteraard kunnen wij je ook helpen met het maken van een goede keuze. Op het

Lees verder »

De boekhouding zelf doen of uitbesteden: Waar moet je aan denken?

Als ondernemer ben je verplicht om een juiste, volledige en tijdige administratie te voeren. De belastingdienst moet namelijk te allen tijde, zonder al teveel moeite, inzicht kunnen krijgen in het reilen en zeilen van je bedrijf. De administratie van je bedrijf bestaat niet alleen uit de boekhouding (vastlegging van alle financiële transacties), maar omvat ook

Lees verder »

NIEUWS VAN DE BELASTINGDIENST

RSS Nieuws voor ondernemers
RSS Nieuw voor particulieren
RSS Nieuws voor intermediairs

OVERIG NIEUWS

RSS NU.nl
RSS Telegraaf.nl
 • Amsterdam voert anti-app campagne voor voetganger en fietser 19 januari 2018
  Als eerste gemeente gaat Amsterdam het gebruik van de smartphone in het verkeer ontmoedigen. De focus is vooral gericht op bellers en appers die lopen of fietsen.
 • Verzekeraars ramen stormschade op 90 miljoen 19 januari 2018
  De zeer zware storm die Nederland donderdag geselde, heeft volgens een eerste raming van het Verbond van Verzekeraars voor circa 90 miljoen euro schade aangericht. Het gaat daarbij alleen nog maar om de schade aan woonhuizen en auto's, aldus de brancheorganisatie.
 • Sylvie Meis reageert op eikelgate 19 januari 2018
  Werd Sylvie Meis gisteren nog beschuldigd van het uitschelden van een paparazzo op straat, reageert het 39-jarige model vandaag dat ze dat nooit zou doen. Haar uitspraak tegen de fotograaf zou volledig verkeerd geïnterpreteerd zijn.
 • Schiphol: drukker, maar redelijk normaal 19 januari 2018
  Schiphol verwacht een normale dag op de luchthaven. Reizigers moeten er wel rekening mee houden dat het drukker kan zijn omdat donderdag vanwege de westerstorm veel vluchten werden geschrapt en reizigers werden omgeboekt.
 • Minder geld afgepakt van criminelen 19 januari 2018
  Het Openbaar Ministerie heeft vorig jaar minder geld afgepakt van criminelen. Het totale bedrag kwam uit op 221 miljoen euro.

WEERBERICHT

Scroll Up