Nieuws

Berichten van Finance & Control Online

De boekhouding zelf doen of uitbesteden: Waar moet je aan denken?

Als ondernemer ben je verplicht om een juiste, volledige en tijdige administratie te voeren. De belastingdienst moet namelijk te allen tijde, zonder al teveel moeite, inzicht kunnen krijgen in het reilen en zeilen van je bedrijf. De administratie van je bedrijf bestaat niet alleen uit de boekhouding (vastlegging van alle financiële transacties), maar omvat ook

Lees verder »

Handhaving Wet DBA verder opgeschort

De handhaving van de omstreden Wet DBA is opnieuw opgeschort. Tijdens het formatieproces wordt bekeken of de wet op bepaalde punten herzien moet worden. Het nieuwe kabinet zal hierover moeten beslissen. Tot 1 juli 2018 niet zal worden gehandhaafd en zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers meer tijd krijgen om hun werkwijze eventueel aan te passen. Tot

Lees verder »

NIEUWS VAN DE BELASTINGDIENST

RSS Nieuws voor ondernemers
RSS Nieuw voor particulieren
RSS Nieuws voor intermediairs

OVERIG NIEUWS

RSS NU.nl
 • AkzoNobel grootste daler in lagere AEX 26 september 2017
  De Amsterdamse effectenbeurs is dinsdag licht in het rood geopend. Ook de andere Europese beursgraadmeters begonnen met kleine minnen. 
 • Dit kost de Bentley Continental GT 26 september 2017
  Onlangs onthulde Bentley een volledig nieuwe generatie van de Continental GT. Nu is ook bekend wat de auto minimaal moet kosten.
 • Studio AmsterdamFM verhuist naar Tropenmuseum 26 september 2017
  AmsterdamFM heeft de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) verruild voor de museumwinkel van het Tropenmuseum. Het radiostation zendt hier voortaan vandaan. Ook de redactie is verhuisd.
 • Musical Pretty Woman volgend jaar te zien op Broadway 26 september 2017
  Pretty Woman is vanaf najaar 2018 te zien op Broadway. De hitfilm uit de jaren negentig, over een rijke zakenman die een prostituee inhuurt en verliefd op haar wordt, wordt door regisseur en choreograaf Jerry Mitchell bewerkt tot een musical. 
 • Nestlé maakt voor het eerst doelstelling winstgevendheid bekend 26 september 2017
  Nestlé heeft voor het eerst doelen voor de winstgevendheid voor de periode tot 2020 bekendgemaakt. Dat deed het grootste voedingsmiddelenbedrijf als onderdeel van zijn nieuwe strategie.
RSS Telegraaf.nl
 • Patiëntenfederatie: wat doet de rest nu? 26 september 2017
  Patiëntenfederatie Nederland noemt de verlaging van de premie van de basisverzekering en het eigen risico bij zorgverzekeraar DSW heel verrassend. „DSW zet altijd de trend, de rest van de verzekeraars volgen. Wij vragen ons vooral af wat zij nu gaan doen. Zij kunnen nu moeilijk zeggen, bij ons gaat de premie omhoog”, stelt Thom Meens […]
 • Sinkgraven na rentree: 'Ik heb het voetbal echt gemist' 26 september 2017
  Daley Sinkgraven maakte maandagavond na meer dan vijf maanden zijn rentree bij Jong Ajax. "Ja, dat is een lange tijd hè, echt lang", aldus de linksback op de website van de Amsterdammers.
 • Vliegverkeer Eindhoven onmogelijk door mist 26 september 2017
  Het vliegverkeer van en naar Eindhoven Airport is dinsdagochtend volledig gestremd door de mist. Vliegtuigen blijven aan de grond staan. Wat er met inkomende vluchten gebeurt, kon een woordvoerster nog niet zeggen. Hoe lang de hinder nog duurt, is ook nog onduidelijk.
 • Arie Boomsma: werk bij KRO was veel 26 september 2017
  Arie Boomsma heeft het naar zijn zin bij Net5. „Ik heb nu een portefeuille met alléén maar programma’s waar ik volledig achter sta, die ik mooi vind en bij me passen”, zegt de presentator, die vorig jaar de overstap van KRO-NCRV naar de SBS-zender maakte, in Metro.
 • H.A.M. Cooijmans flink kleiner in Ctac 26 september 2017
  H.A.M. Cooijmans heeft zijn belang in Ctac flink verkleind. Dat bleek uit een melding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

WEERBERICHT

Scroll Up