Nieuws

Berichten van Finance & Control Online

De boekhouding zelf doen of uitbesteden: Waar moet je aan denken?

Als ondernemer ben je verplicht om een juiste, volledige en tijdige administratie te voeren. De belastingdienst moet namelijk te allen tijde, zonder al teveel moeite, inzicht kunnen krijgen in het reilen en zeilen van je bedrijf. De administratie van je bedrijf bestaat niet alleen uit de boekhouding (vastlegging van alle financiële transacties), maar omvat ook

Lees verder »

Handhaving Wet DBA verder opgeschort

De handhaving van de omstreden Wet DBA is opnieuw opgeschort. Tijdens het formatieproces wordt bekeken of de wet op bepaalde punten herzien moet worden. Het nieuwe kabinet zal hierover moeten beslissen. Tot 1 juli 2018 niet zal worden gehandhaafd en zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers meer tijd krijgen om hun werkwijze eventueel aan te passen. Tot

Lees verder »

NIEUWS VAN DE BELASTINGDIENST

RSS Nieuws voor ondernemers
RSS Nieuw voor particulieren
RSS Nieuws voor intermediairs

OVERIG NIEUWS

RSS NU.nl
RSS Telegraaf.nl
 • Rijkste vrouw van Noorwegen rijdt onder invloed: 25.000 euro boete 17 november 2017
  Een 22-jarige Noorse studente heeft een boete van 30.000 dollar gekregen omdat ze onder invloed aan het rijden was. Nogal een bedrag voor een studente zou je zeggen, maar dat geldt niet voor Katharina G. Andresen. Zij is immers de rijkste vrouw van Noorwegen.
 • Kodaira maakt ook in Stavanger indruk op 500 meter 17 november 2017
  Nao Kodaira heeft bij de tweede wereldbeker in Stavanger opnieuw indruk gemaakt op de 500 meter.
 • Onderscheiding voor kinderen die baby redden 17 november 2017
  Onbaatzuchtige burgers die soms met gevaar voor eigen leven een ander hebben gered zijn vrijdag geëerd op de Nationale Heldendag in Madurodam. Voor het eerst werd dit jaar ook een kinderheldendag gehouden.
 • Federer treft Goffin in halve finale 17 november 2017
  David Goffin heeft zich vrijdag geplaatst voor de halve finales van de ATP World Tour Finals. 
 • Examen ongeldig want te veel leerlingen in lokaal 17 november 2017
  De examencommissie van Zuyd Hogeschool heeft een toets ongeldig verklaard omdat er te veel leerlingen in het examenlokaal zaten. Door de fout van de school moeten 240 ICT-studenten hun toets opnieuw maken. Het gaat ironisch genoeg om een toets van het vak ’Professioneel Handelen’.

WEERBERICHT

Scroll Up