OVER ONS

Mijn naam is Gideon Wessels, ik ben geboren op 28 februari 1979 en ik ben woonachtig in Nijmegen. Mijn vriendin Nicole is woonachtig in Den Bosch. Daar ben ik dan ook regelmatig te vinden. Ik werk zowel in Nijmegen als Den Bosch en zie daarom de gehele regio van Nijmegen tot en met Den Bosch als kerngebied voor mijn bedrijf. Vanwege de digitalisering is het echter ook eenvoudiger geworden om buiten deze regio actief te zijn. Klanten buiten de regio en die zoveel mogelijk digitaal willen afhandelen via de website en/of per e-mail zijn daarom ook van harte welkom.

Op 1 maart 2016 ben ik mijn bedrijf Wessels Administratie & Control gestart. Dit bedrijf is zelfstandig onderdeel van Wessels Administratie Groep. Wessels Administratie Groep is al sinds 1 januari 2000 actief in de regio Nijmegen onder de naam Wessels Administratie & Advies en wordt geleid door mijn vader Carel Wessels. Klik op de eerdere link voor meer informatie over Wessels Administratie Groep.

Op 1 december 2016 ben ik de online financieel, administratieve dienstverlener Finance & Control Online gestart. Dit bedrijf biedt producten en diensten op het gebied van Finance & Control online aan. Modern, transparant en laagdrempelig. Indien gewenst dan is een gratis en vrijblijvend gesprek vooraf uiteraard altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op. Gebruik de chatfunctie, pak de telefoon, stuur een bericht en plan een afspraak. Voldoende mogelijkheden dus gewoon even doen.

Sinds 1 maart 2016 werk ik als financieel, administratieve ZZP’er vanuit huis. Als ZZP’er ondersteun ik andere ZZP’ers, het MKB en particulieren op zowel financieel, administratief als fiscaal gebied. Daarnaast kunnen bedrijven mij op part-time basis (max. 3 dagen per week) inhuren voor tijdelijke ondersteuning op het gebied van Finance & Control op momenten dat het nodig is.

Mijn werkervaring bestaat uit het bijhouden en controleren van financiële administraties, budgetteren, forecasten, het rapporteren van financiële en niet-financiële gegevens aan interne en externe belanghebbenden, het ontwikkelen van rapportages met diverse rapportagetools en het beheer van een ERP-systeem. Hierdoor ben ik in staat efficiënt en nauwkeurig financieel, administratieve taken te verrichten en zie ik snel verbanden tussen de administratieve gegevens en rapporten, de bedrijfsvoering en externe factoren. Ik zoek constant naar mogelijkheden ter verbetering, maak intensief gebruik van Microsoft Office (in het bijzonder Excel) en vertaal data in bruikbare management- en operationele informatie.

Naast mijn werkervaring vormen de volgende studies ook voor een goede basis voor het goed kunnen uitoefenen van mijn vak:

Vanwege deze achtergrond verwacht ik zeker meerwaarde te kunnen bieden ten opzichte van de meeste andere boekhouders die vaak goed administratief onderlegd zijn, maar minder ervaring hebben met het vertalen van de administratieve gegevens/rapporten naar de bedrijfsvoering en prestaties. En dit tegen veel lagere tarieven dan een accountant.

NOG MEER ACHTERGRONDINFORMATIE

Scroll Up