Welkom op onze website!

Finance & Control Online biedt financieel, administratieve diensten voor ZZP’ers, het MKB en particulieren online aan. Hierdoor kunnen wij niet alleen klanten uit Nijmegen en omgeving en Den Bosch en omgeving bedienen, maar uit heel Nederland. Wij kijken verder dan alleen de boekhouding en belastingaangiften en zijn steeds weer op zoek naar mogelijkheden om voor jou alles zo eenvoudig mogelijk te maken. Modern, transparant en laagdrempelig.

Deel met je vrienden, kennissen en collega's

Als kleine onderneming weten wij als geen ander hoe kostbaar tijd is en hoe belangrijk het is om soms zo eenvoudig of zo snel en eenvoudig mogelijk een product of dienst aan te kunnen schaffen. Wij streven daarom naar een zo volledig mogelijk digitaal proces, waarin jij als klant gestuurd wordt tot het maken van een weloverwogen en passende keuze.

Tegelijkertijd realiseren wij ons dat persoonlijk contact (per telefoon, via e-mail en/of face-to-face) vaak ook gewenst of noodzakelijk is om een en ander te verifiëren en de puntjes op de “i” te kunnen zetten. Zodra je via onze website een bestelling plaatst dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Zo kunnen wij jouw wensen doornemen, eventueel aanvullende informatie opvragen en verzamelen en de wederzijdse verwachtingen afstemmen. Misschien komen we tijdens een persoonlijk gesprek zelfs tot de conclusie dat een andere keuze wellicht beter is. Je bestelling wordt dan gewoon aangepast en een eventueel teveel of te weinig in rekening gebracht en betaald bedrag wordt teruggestort of alsnog in rekening gebracht.

Kortom, wij gaan voor een moderne dienstverlening, vinden het belangrijk om transparant zijn en willen laagdrempelig zijn. Daarnaast willen wij efficiënt en flexibel zijn en proberen wij daarom zo zuinig mogelijk met zowel jouw tijd als die van onszelf om te gaan. Wij streven ook naar een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare dienstverlening. Op dat gebied doen wij geen concessies.